Σχεδιάστε το Facebook Story σας & το NFT Facebook Story σε λίγα λεπτά

Online Facebook Story Maker για να σχεδιάσετε τη δική σας ιστορία στο Facebook και να την μετατρέψετε σε NFT Art

Δημιουργήστε τις δικές σας ιστορίες στο Facebook με το online Facebook Story Maker της Appy Pie

Όταν ανοίγετε το λογαριασμό σας στο Facebook, στην κορυφή της ροής ειδήσεων, θα δείτε μια νέα επιλογή που λέει “Δημιουργία ιστορίας”. Αν κάνετε κλικ σε αυτό, θα παρατηρήσετε ότι έχετε τώρα τη δυνατότητα να επιλέξετε μια εικόνα εξωφύλλου, να προσθέσετε μια περιγραφή και να προσθέσετε έως και 10 φωτογραφίες ή/και βίντεο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πολλά άτομα ως συνεργάτες κάνοντας κλικ στις φωτογραφίες του προφίλ τους. Μόλις υποβάλετε την ιστορία σας, η δημοσίευση θα εμφανίζεται στην κορυφή της ροής ειδήσεων για 24 ώρες. Οποιοσδήποτε μπορεί να δει και να σχολιάσει την ιστορία – αλλά μόνο εσείς ή οι συντελεστές μπορούν να προσθέσουν νέο περιεχόμενο σε αυτήν. Έτσι, κάποιος μπορεί να προσθέσει μια φωτογραφία ή ένα βίντεο από το τηλέφωνό του, αλλά μόνο εσείς ή άλλοι συνεργάτες μπορούν να επεξεργαστούν το κείμενο της ιστορίας.

Δημιουργήστε μια ιστορία στο Facebook επιλέγοντας ένα από τα πρότυπά μας ή δημιουργήστε μια ιστορία από το μηδέν. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε φυσαλίδες κειμένου, επικαλύψεις κειμένου, αυτοκόλλητα, φωτογραφίες και βίντεο. Ο δημιουργός ιστοριών στο Facebook είναι το καλύτερο εργαλείο για να δημιουργήσετε φανταστικές ιστορίες που μπορείτε να μοιραστείτε στο Facebook! Ο δημιουργός ιστοριών στο Facebook της Appy Pie είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε γρήγορα ιστορίες από το τηλέφωνό σας και να τις μοιράζεστε στο χρονολόγιό σας. Τα προσαρμοσμένα πρότυπα ιστοριών μας στο Facebook είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε τον λογαριασμό σας στο Facebook να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους.

Γιατί να επιλέξετε την Appy Pie Design για να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες ιστορίες στο Facebook;

Αν έχετε μια υπάρχουσα επιχείρηση και θέλετε απλώς να δημιουργήσετε μια ιστορία στο Facebook για την εταιρεία σας και δεν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο από το μηδέν, το Facebook Story Maker της Appy Pie είναι η τέλεια λύση. Εισάγετε το λογότυπο, τις φωτογραφίες, τα βίντεο και το κείμενό σας με ευκολία και δημιουργήστε μια επαγγελματική ιστορία στο Facebook μέσα σε λίγα λεπτά.

Το Appy Pie’s Facebook Story Maker σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε μια φόρμα όπου οι χρήστες μπορούν να συμπληρώσουν το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους για να εγγραφούν στην ιστορία σας. Ένας πολύ καλός τρόπος για να αυξήσετε τις προτιμήσεις της σελίδας σας στο Facebook και τη λίστα email σας! Δείτε τα χαρακτηριστικά των προσαρμοσμένων προτύπων ιστοριών μας στο Facebook:

  • Εύκολο στη χρήση

    Αυτό το εργαλείο σχεδιασμού γραφικών είναι εξαιρετικά απλό με διεπαφή point-and-click. Μπορείτε να δημιουργήσετε επαγγελματικές ιστορίες μέσα σε λίγα λεπτά. Είναι τόσο εύκολο στη χρήση που ακόμη και τα παιδιά σας μπορούν να το χρησιμοποιήσουν.

  • Επαγγελματικό

    Τα πρότυπά μας για ιστορίες στο Facebook διαθέτουν ένα καθαρό, μοντέρνο στυλ που θα δώσει στη σελίδα σας στο Facebook μια επαγγελματική εμφάνιση.

  • Προσαρμόσιμα πρότυπα ιστοριών Facebook

    Επιλέξτε από μια σειρά φόντων, πλαισίων, στυλ κειμένου και άλλων στοιχείων για να προσαρμόσετε την ιστορία σας. Ανεβάστε εικόνες από τον υπολογιστή σας ή από το λογαριασμό σας στο Facebook.

  • Ανταποκρινόμενη για κινητά

    Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοριών στο Facebook ανταποκρίνεται στις ανάγκες των κινητών τηλεφώνων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να δημιουργείτε ιστορίες εν κινήσει και να τις δημοσιεύετε αμέσως. Το εργαλείο μας θα προσαρμοστεί άμεσα σε οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης. Αυτή η λειτουργία είναι ιδανική για όσους έχουν περιορισμένη επιφάνεια οθόνης.

  • Δεν απαιτείται κωδικοποίηση

    Λάβετε υπόψη ότι αυτό το εργαλείο δημιουργίας ιστοριών στο Facebook δεν απαιτεί καθόλου δεξιότητες κωδικοποίησης. Μπορείτε να δημιουργήσετε επαγγελματικές ιστορίες χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για την εκμάθηση νέων δεξιοτήτων.

  • Εξοικονομήστε χρόνο

    Μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλές ώρες χρόνου χρησιμοποιώντας τα πρότυπα ιστοριών μας στο Facebook. Έχουμε ήδη δημιουργήσει τον σχεδιασμό και τον κώδικα για εσάς. Απλά εισάγετε το περιεχόμενό σας και δημοσιεύστε.

  • Δωρεάν ενημερώσεις

    Με το Appy Pie, έχετε δωρεάν ενημερώσεις για όλη σας τη ζωή. Αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε νέα χαρακτηριστικά ή βελτιώσεις θα είναι άμεσα διαθέσιμα για εσάς. Αυτό δεν ισχύει μόνο για το εργαλείο δημιουργίας ιστοριών στο Facebook, αλλά και για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Επίσης, δεν υπάρχουν όρια για το πόσα προϊόντα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταυτόχρονα.

Πώς να δημιουργήσετε τις δικές σας ιστορίες στο Facebook σε 3 εύκολα βήματα;

Η δημιουργία των δικών σας ιστοριών στο Facebook είναι εύκολη με το Facebook story Maker της Appy Pie. Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να δημιουργήσετε τις δικές σας μοναδικές ιστορίες στο Facebook:

  1. Επιλέξτε ένα πρότυπο

    Διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα προτύπων ιστοριών στο Facebook στο Facebook story Maker. Από απλά πρότυπα έως πιο προηγμένα, είμαστε σίγουροι ότι ένα από αυτά τα πρότυπα θα ταιριάζει στον σκοπό της ιστορίας σας στο Facebook.

  2. Προσαρμόστε την ιστορία σας στο Facebook

    Μόλις επιλέξετε ένα πρότυπο για την ιστορία σας στο Facebook, μπορείτε να το προσαρμόσετε ώστε να ταιριάζει στο γούστο και τον σκοπό σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα έτοιμα εικονίδια μας ή εικόνες και φωτογραφίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κείμενο και να κάνετε αλλαγές στο χρώμα του κειμένου και του φόντου σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μουσική στις ιστορίες σας στο Facebook.

  3. Δημοσιεύστε το στο Facebook

    Αφού δημιουργήσετε τη δική σας ιστορία στο Facebook με το Appy Pie’s Facebook story Maker, μπορείτε να τη δημοσιεύσετε στο Facebook χρησιμοποιώντας το εύχρηστο εργαλείο δημοσίευσης. Με αυτό το εργαλείο, μπορείτε να το δημοσιεύσετε απευθείας από την πλατφόρμα του Appy Pie ή μπορείτε να το κατεβάσετε και να το ανεβάσετε στη σελίδα σας στο Facebook μόνοι σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *