Categories
Uncategorized

Σχεδιάστε το φυλλάδιο της Πρωτοχρονιάς & το φυλλάδιο της Πρωτοχρονιάς του NFT σε λίγα λεπτά

Online New Year Flyer Maker για να σχεδιάσετε το δικό σας πρωτοχρονιάτικο φυλλάδιο και να το μετατρέψετε σε NFT Art

Δημιουργήστε το δικό σας πρωτοχρονιάτικο φυλλάδιο με το online New Year Flyer Maker

Τώρα που το 2021 πέρασε, ήρθε η ώρα για μια νέα αρχή. Αν είστε σαν εμένα, σας αρέσει να παίρνετε αποφάσεις για το νέο έτος και να απαριθμείτε όλα τα πράγματα που θέλετε να κάνετε καλύτερα το νέο έτος. Αν ψάχνετε για μια νέα αρχή με το ιστολόγιό σας, το Appy Pie Design έχει ένα εξαιρετικό πρότυπο για το φυλλάδιο για το νέο έτος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φέτος. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε το δικό σας πρωτοχρονιάτικο φυλλάδιο με το Appy Pie Design, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία drag and drop. Μπορείτε εύκολα να εισαγάγετε το λογότυπό σας, να αλλάξετε τα χρώματα και να χρησιμοποιήσετε το προσαρμόσιμο πρότυπό μας για να δημιουργήσετε το σχέδιο που θέλετε.

Απλά επιλέξτε μια προκάτ διάταξη ή χρησιμοποιήστε το online εργαλείο σχεδιασμού μας για να δημιουργήσετε τη δική σας. Μπορείτε να το προσαρμόσετε με το δικό σας κείμενο, εικόνες και χρώματα. Μπορείτε ακόμη και να ανεβάσετε τις δικές σας φωτογραφίες και εικόνες. Δεν απαιτούνται δεξιότητες σχεδιασμού! Λίγα μόνο κλικ και είστε έτοιμοι. Δοκιμάστε το τώρα!

Οφέλη από την επιλογή του online Appy Pie’s New Year Flyer Maker

Ο σχεδιασμός του δικού σας φυλλαδίου μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διαδώσετε την επιχείρησή σας. Ένα φυλλάδιο είναι κάτι που οι άνθρωποι θα κρατήσουν στο ψυγείο τους, στο γραφείο τους ή στο αυτοκίνητό τους. Βάζετε την επιχείρησή σας απευθείας μπροστά στους πελάτες σας. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα διαβάσουν αυτά που γράψατε και ελπίζω να θυμηθούν την επιχείρησή σας. Ακολουθούν μερικοί από τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Appy Pie’s online New Year Flyer Maker:

  • Θα έχετε τη μεγαλύτερη δυνατή εμβέλεια – Προσεγγίστε τους πελάτες χρησιμοποιώντας τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τον ιστό.
  • Είναι εύκολο – Η δημιουργία ενός πρωτοχρονιάτικου φυλλαδίου χρησιμοποιώντας το online εργαλείο της Appy Pie είναι τόσο εύκολη όσο το ανέβασμα, η επεξεργασία και η κοινή χρήση.
  • Είναι όλα σε ένα μέρος – Με το Appy Pie, μπορείτε να σχεδιάσετε και να δημοσιεύσετε το φυλλάδιό σας για το νέο έτος χωρίς να φύγετε ποτέ από την τοποθεσία.
  • Είναι οικονομικά αποδοτικό – το online flyer maker της Appy Pie είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να στείλετε το μήνυμά σας σε ένα ευρύτερο κοινό χωρίς να σπάσετε την τράπεζα.
  • Είναι διασκεδαστικό – το διαδικτυακό εργαλείο σχεδιασμού του Appy Pie είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γνωρίσετε τη δημιουργική σας πλευρά.
  • Κάντε εντύπωση – Οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να θυμούνται την επιχείρησή σας αν δουν το φυλλάδιό σας.

Πώς να δημιουργήσετε ένα πρωτοχρονιάτικο φυλλάδιο σε 3 εύκολα βήματα;

  1. Επιλέξτε ένα πρότυπο:
  2. Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία του φυλλαδίου σας είναι να επιλέξετε ένα πρότυπο Appy Pie. Στην Appy Pie διαθέτουμε μια σειρά από πρότυπα για όλες τις περιστάσεις. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα Δωρεάν Πρότυπα ή αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα φυλλάδιο για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μπορείτε να επιλέξετε από τα πρότυπα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

  3. Σύρετε και αφήστε εικόνες και κείμενο:
  4. Στη συνέχεια, ανοίξτε το πρότυπο που επιλέξατε και μπορείτε να αρχίσετε την επεξεργασία. Ξεκινήστε σύροντας και αφήνοντας τις εικόνες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο πρότυπο. Το μέγεθος των εικόνων αλλάζει αυτόματα για να ταιριάζει στο πρότυπο. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο πλαίσιο κειμένου και πληκτρολογήστε το κείμενό σας. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το χρώμα του κειμένου, το χρώμα φόντου και τη γραμματοσειρά από το μενού επεξεργασίας.

  5. Κατεβάστε και μοιραστείτε το έτοιμο προς εκτύπωση φυλλάδιό σας
  6. Μόλις ολοκληρώσετε την επεξεργασία του φυλλαδίου σας, μπορείτε να το κατεβάσετε. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε το φυλλάδιό σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *