Σχεδιάστε τις διαφημίσεις σας στο Linkedin & NFT Linkedin Ads σε λίγα λεπτά

Online Linkedin Ads Maker για να σχεδιάσετε τις δικές σας διαφημίσεις Linkedin και να μετατραπούν σε μια τέχνη NFT

Δημιουργήστε συναρπαστικές διαφημίσεις βίντεο στο LinkedIn με το προσαρμοσμένο LinkedIn Ad Maker της Appy Pie

Οι διαφημίσεις LinkedIn προσφέρουν μεγάλη αξία και οδηγούν σε μετρήσιμα αποτελέσματα για τους διαφημιζόμενους και τις επιχειρήσεις τους. Επιπλέον, οι διαφημίσεις στο LinkedIn είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και να αυξήσετε τη λίστα email σας. Ενημερώστε τους ανθρώπους για τις επερχόμενες εκδηλώσεις, τα εργαστήρια ή το σεμινάριό σας όταν βρίσκονται στην πλατφόρμα LinkedIn προσθέτοντας εντυπωσιακές διαφημίσεις banner LinkedIn.

Το Appy Pie’s LinkedIn Ads Maker σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε συναρπαστικές διαφημίσεις βίντεο για την επιχείρησή σας, ώστε να προωθήσετε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις προσφορές σας στο LinkedIn. Έχουμε γεμίσει το LinkedIn Ads Maker με χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε επαγγελματικές διαφημίσεις βίντεο για την επιχείρησή σας, οι οποίες θα δημιουργήσουν αποτελεσματικούς οδηγούς και θα τους μετατρέψουν σε πωλήσεις.

Πλεονεκτήματα της επιλογής προτύπων διαφημίσεων βίντεο LinkedIn με σχεδιασμό Appy Pie

Ένα τεράστιο πλεονέκτημα της χρήσης των προτύπων διαφημίσεων βίντεο LinkedIn της Appy Pie είναι ότι μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε διαφημίσεις βίντεο μέσα σε λίγα λεπτά. Δεν χρειάζεται να μάθετε δεξιότητες κωδικοποίησης ή να προσλάβετε έναν επαγγελματία για να σας βοηθήσει με τη διαφήμιση βίντεο στο LinkedIn. Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπά μας για τις διαφημίσεις σας στο LinkedIn και το καλύτερο είναι ότι μπορείτε να κάνετε απεριόριστες αλλαγές σε αυτά σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Αν θέλετε να φτιάξετε ένα διαφημιστικό βίντεο για το νέο σας προϊόν ή υπηρεσία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπά μας ως βάση και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Αν θέλετε να διαφημίσετε την επιχείρησή σας στο LinkedIn, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπά μας για τις διαφημίσεις βίντεο.

  • Τα προσαρμοσμένα πρότυπα διαφημιστικών banners του LinkedIn είναι εντελώς δωρεάν τόσο για εμπορική όσο και για προσωπική χρήση.
  • Μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε το πρότυπο, καθώς μπορείτε να εφαρμόσετε τα δικά σας χρώματα, το λογότυπο και τις εικόνες για να το κάνετε μοναδικό.
  • Όλες οι στρώσεις είναι καλά οργανωμένες σε φακέλους, καθιστώντας πολύ εύκολη την επεξεργασία τους.
  • Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια διαφήμιση βίντεο για την επιχείρησή σας ή το προϊόν σας μέσα σε λίγα λεπτά χωρίς καμία βοήθεια από κάποιον σχεδιαστή βίντεο.
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη διαφήμιση LinkedIn με τη βοήθεια των προτύπων μας και να τη χρησιμοποιήσετε στη σελίδα σας στο LinkedIn και σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε διαφημίσεις βίντεο διαφορετικών μορφών, όπως πορτραίτο, οριζόντιο και τετράγωνο.

Πώς να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή διαφήμιση βίντεο στο LinkedIn με το Linkedin Ads Maker;

Το LinkedIn είναι μια πολύ επαγγελματική πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να χτίσετε ένα εμπορικό σήμα. Δεν είναι ο κατάλληλος χώρος για να γίνετε υπερβολικά προσωπικοί, γι’ αυτό κρατήστε τη γλώσσα σας επίσημη και προσπαθήστε να αποφύγετε την αργκό. Κρατήστε το σε τρεις προτάσεις το πολύ. Αυτό θα σας βοηθήσει να το εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για να δημιουργήσετε τη δική σας εξατομικευμένη βιντεοδιαφήμιση LinkedIn με τα δωρεάν πρότυπα διαφημίσεων LinkedIn:

  1. Επιλέξτε ένα πρότυπο:
  2. Ξεκινήστε με την επιλογή ενός επαγγελματικού προτύπου διαφήμισης LinkedIn.

  3. Προσθήκη εικόνων σε διαφημιστικά banner:
  4. Διαθέτουμε μια βιβλιοθήκη εικόνων ποιότητας HD, τις οποίες μπορείτε να αρχίσετε να προσθέτετε στο επιλεγμένο πρότυπο για να αυξήσετε την αξία του διαφημιστικού banner.

  5. Προσαρμόστε τη διαφήμιση βίντεο στο LinkedIn:
  6. Το προσαρμοσμένο LinkedIn Video Ad Creator της Appy Pie παρέχει πρόσθετα στοιχεία για να βελτιώσετε τις διαφημίσεις LinkedIn, όπως φίλτρα, αυτοκόλλητα, χρώματα, γραμματοσειρές, κείμενα και πολλά άλλα. Αρχίστε να τις χρησιμοποιείτε για να αυξήσετε τα likes και τις δεσμεύσεις για τις διαφημίσεις σας στο LinkedIn.

  7. Αποθηκεύστε και μοιραστείτε τη διαφήμισή σας στο LinkedIn:
  8. Αποθηκεύστε την προσαρμοσμένη σας διαφήμιση LinkedIn Banner απευθείας από το λογαριασμό Appy Pie Design. Τώρα μοιραστείτε το βίντεο σας στο LinkedIn για να τραβήξετε την προσοχή και να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας με τη βοήθεια των προσαρμοσμένων διαφημίσεων βίντεο LinkedIn της Appy Pie.

Σημαντική σημείωση: Οι διαφημίσεις Linkedin έχουν μέγιστη διάρκεια 15 δευτερολέπτων. Έτσι, αν έχετε ένα βίντεο μεγάλης διάρκειας, μπορείτε να επιλέξετε να το χωρίσετε σε δύο διαφημίσεις – μία που διαρκεί 15 δευτερόλεπτα και μία που διαρκεί 15-30 δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταφορτώσετε και τις δύο διαφημίσεις στο λογαριασμό σας LinkedIn Ads Manager.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *