Σχεδιάστε τις διαφημίσεις σας στο Instagram & NFT Instagram Ads σε λίγα λεπτά

Online Instagram Ads Maker για να σχεδιάσετε τις δικές σας διαφημίσεις Instagram και να μετατραπούν σε NFT Art

Δημιουργήστε διαφημίσεις Instagram που προσελκύουν τους χρήστες με το Appy Pie’s Instagram Ads Maker

Οι διαφημίσεις στο Instagram δημιουργούνται για να βοηθήσουν στην προώθηση επιχειρήσεων, εμπορικών σημάτων ή ακόμη και ατόμων (προσωπικό προφίλ στο Instagram) με σκοπό την αύξηση του αριθμού των οπαδών, των κλικ και των δεσμεύσεων. Εντυπωσιάστε το κοινό σας με εντυπωσιακές διαφημίσεις banner με το online Instagram Ads Maker της Appy Pie που είναι ο καλύτερος τρόπος για να φτιάξετε διαφημίσεις Instagram χωρίς καμία εμπειρία σχεδιασμού.

Δημιουργήστε την πρώτη σας διαφήμιση για το Instagram και αρχίστε να κερδοσκοπείτε το λογαριασμό σας στο Instagram σήμερα! Απλά πείτε μας τον στόχο της καμπάνιας σας και εμείς θα κάνουμε τα υπόλοιπα. Το προσαρμοσμένο μας Instagram Banner Maker σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια πλήρως διαδραστική διαφήμιση που μπορεί να εμφανιστεί στο προφίλ σας στο Instagram. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία App Preview για να παρουσιάσετε την εφαρμογή σας ζωντανά στον ιστότοπό σας. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα slideshow πλήρους οθόνης για να προωθήσετε το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Το εργαλείο θα τραβήξει αυτόματα τις τελευταίες αναρτήσεις σας και θα δημιουργήσει μια διαφήμιση με αυτές.

Οφέλη από την επιλογή του Banner Ad Maker για το Instagram με το Appy Pie Design

Όπως γνωρίζετε, το Instagram είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο, το οποίο χρησιμοποιείται από πάνω από 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους και κυρίως από τη νεολαία. Έτσι, αν στοχεύετε σε νέους ανθρώπους, πρέπει να λάβετε υπόψη σας το Instagram. Έτσι, γιατί να σπαταλάτε το χρόνο σας για να βρείτε καινοτόμες ιδέες για διαφημιστικά banner Instagram, όταν μπορείτε να έχετε πολλαπλάσια επαγγελματικά πρότυπα διαφημίσεων Instagram με το Appy Pie Design. Ρίξτε μια ματιά σε αυτά τα σημεία ενώ επιλέγετε τα προσαρμοσμένα πρότυπα διαφημίσεων IG Banner:

  • Εύκολο στη χρήση: Το εργαλείο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από αρχάριους όσο και από ειδικούς.
  • Συμβατότητα: Το λογισμικό είναι συμβατό με όλα τα λειτουργικά συστήματα
  • Απεριόριστα πρότυπα banner IG: Διατίθενται δωρεάν επαγγελματικά πρότυπα διαφημίσεων Instagram με διαφορετικές παραλλαγές.
  • Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα: Κάντε τα πάντα από ένα ταμπλό χωρίς να προσλάβετε κάποιον προγραμματιστή
  • Προγραμματισμός: Προγραμματίστε τις διαφημίσεις σας για δημοσίευση σε μεταγενέστερες χρονικές στιγμές
  • Λεπτομερείς αναφορές: καθημερινές, εβδομαδιαίες, μηνιαίες, ετήσιες αναφορές για τις διαφημίσεις σας.

Πώς να φτιάξετε μια διαφήμιση στο Instagram με το Instagram Banner Maker της Appy Pie σε απλά βήματα;

  1. Ρύθμιση του λογαριασμού
  2. Το πρώτο βήμα για το Instagram Banner Maker είναι η δημιουργία του λογαριασμού. Θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε λογαριασμό στο Appy Pie Design και στο Instagram.

  3. Επιλέξτε ένα δωρεάν πρότυπο διαφήμισης Instagram
  4. Αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό Appy Pie, μπορείτε τώρα να αρχίσετε να δημιουργείτε τη διαφήμισή σας στο Instagram. Ξεκινήστε επιλέγοντας ένα πρότυπο. Η επιλογή “Προσαρμοσμένο” θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο banner.

  5. Διάταξη του κειμένου σας
  6. Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να ρυθμίσετε το κείμενό σας. Αυτό είναι το σημείο όπου πρέπει να ενσωματώσετε το κείμενό σας. Μπορείτε να το κάνετε αυτό κάνοντας κλικ μέσα στο πλαίσιο κειμένου και επιλέγοντας το κείμενο από εκεί.

  7. Προσθέστε τις εικόνες & εξερευνήστε άλλα χαρακτηριστικά
  8. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να επιλέξετε τις εικόνες που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε επίσης να περιηγηθείτε σε άλλα στοιχεία, όπως εικονίδια, αυτοκόλλητα και βίντεο.

  9. Προεπισκόπηση του Banner
  10. Όταν προσθέσετε τις εικόνες σας, μπορείτε τώρα να κάνετε προεπισκόπηση του banner. Μπορείτε να το κάνετε αυτό κάνοντας κλικ στο κουμπί “Προεπισκόπηση”. Αυτό θα σας επιτρέψει να δείτε το banner σας όπως θα εμφανίζεται στο Instagram.

  11. Κατεβάστε και μοιραστείτε
  12. Όταν τελειώσετε με την προσαρμογή, ήρθε η ώρα να κατεβάσετε και να μοιραστείτε τις διαφημίσεις banner του Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *