Σχεδιάστε τις διαφημίσεις σας στο Facebook σε λίγα λεπτά

Online Facebook Ads Maker για να δημιουργήσετε τις δικές σας διαφημίσεις στο Facebook και να τις μετατρέψετε σε NFT Art

Δημιουργήστε διαφημίσεις στο Facebook με το online Facebook Banner Maker της Appy Pie δωρεάν

Το Facebook είναι το πιο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο. Πάνω από 2,07 δισεκατομμύρια μηνιαίοι ενεργοί χρήστες χρησιμοποιούν σήμερα το Facebook. Η διαφημιστική πλατφόρμα του Facebook χρησιμοποιείται από περίπου 40 εκατομμύρια επιχειρήσεις. Έτσι, οι άνθρωποι χρησιμοποιούν διαφημίσεις στο Facebook για να ενισχύσουν την αναγνωρισιμότητα της μάρκας, να οδηγήσουν την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό τους, να αυξήσουν τις πωλήσεις και να βελτιώσουν τις μετατροπές. Οι επιλογές στόχευσης του Facebook δίνουν τη δυνατότητα στους διαφημιζόμενους να στοχεύουν το ακριβές κοινό που θέλουν να προσεγγίσουν.

Ο Διαχειριστής διαφημίσεων της Appy Pie είναι το one-stop-shop για όλες τις διαφημίσεις σας. Με το online Facebook Banner Maker της Appy Pie, μπορείτε να φτιάξετε διαφημίσεις Facebook Banner χωρίς καμία εμπειρία κωδικοποίησης. Διαχειρίζεται κάθε πτυχή των διαφημίσεών σας στο Facebook, συμπεριλαμβανομένου του σχεδιασμού, της στόχευσης, του προϋπολογισμού και των αναφορών. Επίσης, το λογισμικό μας Facebook Ads Maker σας παρέχει όλα τα εργαλεία που θα χρειαστείτε για να δημιουργήσετε την καμπάνια διαφημίσεων στο Facebook. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να επιλέξετε το κοινό σας, να επιλέξετε την εμφάνιση του διαφημιστικού σας Facebook Banner, να επιλέξετε τον προϋπολογισμό σας και να ξεκινήσετε να τρέχετε την καμπάνια σας. Μπορείτε ακόμη και να παρακολουθείτε την πρόοδο της καμπάνιας σας με την ενσωματωμένη αναφορά.

Οφέλη από την επιλογή του Facebook Ad Maker της Appy Pie για τη δημιουργία μιας διαφήμισης banner στο Facebook

Ακολουθούν τα πλεονεκτήματα της δημιουργίας μιας διαφήμισης banner στο Facebook χρησιμοποιώντας το εργαλείο Facebook Ad Maker της Appy Pie:

  • Εύκολο στη χρήση
  • Δημιουργήστε διαφημίσεις banner στο Facebook γρήγορα, χωρίς να έχετε δεξιότητες κωδικοποίησης.

  • Όμορφα πρότυπα
  • Επιλέξτε από ένα ευρύ φάσμα δωρεάν προτύπων για τις διαφημίσεις banner στο Facebook.

  • Πολλαπλά μεγέθη διαφημιστικών banner Facebook με πολλαπλά στυλ διαφήμισης
  • Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα μεγέθη διαφημιστικών banner του Facebook με διαφορετικούς τύπους banners του Facebook για να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο banner.

  • Δεν χρειάζεται να επενδύσετε σε γραφικό σχεδιασμό
  • Χρησιμοποιήστε τα πρότυπα διαφημιστικών banner του Facebook για να δημιουργήσετε επαγγελματικές διαφημίσεις banner του Facebook χωρίς να προσλάβετε σχεδιαστή.

  • Δεν χρειάζεται να είστε online
  • Το Appy Pie’s Facebook Ad Creator λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή, ακόμη και όταν είστε εκτός σύνδεσης.

  • Εύκολο να μοιραστείτε
  • Μόλις δημιουργηθεί το διαφημιστικό banner στο Facebook, είναι εύκολο να το μοιραστείτε στην επαγγελματική σας σελίδα στο Facebook.

  • Πρόσβαση στη διαφήμισή σας στο Facebook από οποιαδήποτε συσκευή
  • Οι διαφημίσεις σας στο Facebook θα αποθηκεύονται στο cloud (στους διακομιστές της Appy Pie) και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές από οποιαδήποτε συσκευή σας.

Πώς να δημιουργήσετε ένα Facebook Banner με το Facebook Ad Creator της Appy Pie;

Η χρήση του Appy Pie’s Facebook Ad Creator είναι πολύ εύκολη και απλή. Σας παρέχουμε τα καλύτερα πρότυπα banner στο Facebook και μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τις δικές σας διαφημίσεις στο Facebook. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσθέσετε το περιεχόμενο και τις εικόνες του banner σας και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε βίντεο και flash banners στη διαφήμισή σας στο Facebook και να δημιουργήσετε διαφημίσεις με αυτό.

  1. Επιλέξτε ένα πρότυπο διαφήμισης στο Facebook

    Επιλέξτε το Appy Pie Design Banner Template που ταιριάζει στις ανάγκες σας και ξεκινήστε εισάγοντας το όνομα της σελίδας στο Facebook και το #Hashtag που θέλετε να προωθήσετε.

  2. Προσαρμόστε το επιλεγμένο σας πρότυπο

    Προσθέστε το προσαρμοσμένο κείμενό σας και επιλέξτε μια εικόνα φόντου από τη βιβλιοθήκη μας ή ανεβάστε τη δική σας. Σύρετε την εικόνα και προσαρμόστε το μέγεθός της στο πανό σας. Εάν χρησιμοποιείτε μια διαφανή εικόνα, δεν θα μπορείτε να προσθέσετε χρώμα φόντου.

  3. Λήψη και δημοσίευση του σχεδίου διαφήμισης στο Facebook

    Κάντε κλικ στο κουμπί “Δημιουργία” για να κάνετε προεπισκόπηση και να κατεβάσετε το τελικό σχέδιο της διαφήμισής σας στο Facebook. Τώρα μπορείτε να το αντιγράψετε και να το επικολλήσετε στη σελίδα σας στο Facebook. Και αυτό είναι όλο! Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε επαγγελματικές διαφημίσεις στο Facebook σε 3 εύκολα βήματα, χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζετε κώδικα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *