Categories
Uncategorized

Σχεδιάστε την αφίσα της Ημέρας Μνήμης σε λίγα λεπτά

Online κατασκευαστής αφίσας Memorial Day για να δημιουργήσετε τη δική σας αφίσα Memorial Day και να τη μετατρέψετε σε NFT Art

Δημιουργήστε τη δική σας αφίσα Memorial Day Poster & NFT Memorial Day Poster με δωρεάν πρότυπα αφίσας

Η Ημέρα Μνήμης είναι μια ημέρα κατά την οποία οι Αμερικανοί τιμούν τους άνδρες και τις γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους υπηρετώντας στο στρατό. Η γιορτή γιορτάζεται την τελευταία Δευτέρα του Μαΐου. Η ημέρα αυτή ήταν αρχικά γνωστή ως Decoration Day και τιμά τη ζωή των ανδρών που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου. Ενώ η Ημέρα Μνήμης γιορτάζεται ευρέως στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν γιορτάζεται ευρέως σε άλλες χώρες παγκοσμίως. Σε ορισμένες χώρες, μια διαφορετική ημέρα έχει οριστεί για τη μνήμη εκείνων που πέθαναν πολεμώντας για τις χώρες τους. Σε άλλες χώρες, όπως η Ρωσία, όλοι οι βετεράνοι πολέμου τυγχάνουν ιδιαίτερων τιμών σε μία ή περισσότερες ημέρες κατά τη διάρκεια του έτους.

Το Appy Pie’s Memorial Day Poster Maker σας επιτρέπει να δημιουργήσετε προσαρμοσμένες αφίσες για την Ημέρα Μνήμης χρησιμοποιώντας εικόνες, φωτογραφίες, εικόνες και κείμενο! Με το εργαλείο μας Memorial Day Poster Maker, μπορείτε να δημιουργήσετε όμορφες αφίσες για την Ημέρα Μνήμης.

Τέρμα οι βαρετές αφίσες! Με μερικά μόνο χτυπήματα, μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια εξατομικευμένη αφίσα για την Ημέρα Μνήμης. Μπορείτε επίσης να σχεδιάσετε τη δική σας αφίσα επιλέγοντας από τα πρότυπα που περιλαμβάνονται. Ξεκινήστε να φτιάχνετε τώρα και κατεβάστε την προσαρμοσμένη αφίσα σας για να τη μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας!

Γιατί να επιλέξετε το Appy Pie Design για να δημιουργήσετε μια προσαρμοσμένη αφίσα Memorial Day;

Το Appy Pie’s Memorial Day Poster Maker είναι ένα εύχρηστο εργαλείο που σας επιτρέπει να σχεδιάζετε και να εκτυπώνετε τις δικές σας αφίσες Memorial Day. Δεν απαιτείται εμπειρία σχεδιασμού! Δημιουργήστε φέτος αφίσες μοναδικές στο είδος τους για να τιμήσετε τους άνδρες και τις γυναίκες που έχασαν τη ζωή τους υπηρετώντας στο στρατό. Επιλέξτε από πάνω από 1000+ πρότυπα αφισών ή ξεκινήστε το σχεδιασμό από το μηδέν. Ανεβάστε τις δικές σας εικόνες και προσθέστε κείμενο, clipart, σχήματα και αυτοκόλλητα.

Χαρακτηριστικά:

  • 1000+ πρότυπα αφισών (περισσότερα προστίθενται κάθε εβδομάδα)
  • Πλήρως παραμετροποιήσιμο (επιλογή χρωμάτων, γραμματοσειρών, φόντου κ.λπ.)
  • Χρησιμοποιήστε εικόνες από τη Βιβλιοθήκη φωτογραφιών σας ή τραβήξτε μια νέα φωτογραφία (προσθέστε κείμενο ή σχεδιάστε με το δάχτυλο ή τη γραφίδα).
  • Διακοσμήστε με clipart, σχήματα και αυτοκόλλητα
  • Προσθέστε κείμενο με όλες τις γραμματοσειρές που είναι διαθέσιμες στη συσκευή σας (επιλέξτε χρώματα ή/και έντονη γραφή, πλάγια γραφή)
  • Αποθηκεύστε και μοιραστείτε την αφίσα σας στα κοινωνικά δίκτυα (Facebook, Twitter, LinkedIn, Tumblr, κ.λπ…)

Πώς να δημιουργήσετε τη δική σας αφίσα για την Ημέρα Μνήμης σε 3 εύκολα βήματα;

Για να δημιουργήσετε τις δικές σας αφίσες Memorial Day χρησιμοποιώντας το Appy Pie’s Poster Maker, πρέπει να επιλέξετε ένα πρότυπο αφίσας και στη συνέχεια να προσθέσετε κάποιο κείμενο και εικόνες. Ακολουθούν 3 εύκολα βήματα που σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε κατά το σχεδιασμό των αφισών σας για την Ημέρα Μνήμης:

  1. Επιλέξτε ένα σχέδιο αφίσας για την Ημέρα Μνήμης

    Δημιουργήστε το σχέδιο της Αφίσας της Ημέρας Μνήμης με τον επεξεργαστή σχεδιασμού μας. Προσθέστε κείμενο, αυτοκόλλητα, εικόνες και πολλά άλλα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα προκατασκευασμένα μας πρότυπα ή να δημιουργήσετε τις δικές σας αφίσες και πανό από το μηδέν.

  2. Επεξεργαστείτε και αποθηκεύστε το σχέδιο αφίσας Memorial Day

    Αφού αποθηκεύσετε το σχέδιό σας, επεξεργαστείτε το περαιτέρω και προσθέστε το σε οποιοδήποτε από τα προκατασκευασμένα μας πρότυπα ή δημιουργήστε το δικό σας προσαρμοσμένο πρότυπο.

  3. Κατεβάστε, εκτυπώστε και μοιραστείτε την αφίσα σας για την Ημέρα Μνήμης

    Κατεβάστε και μοιραστείτε το σχέδιο αφίσας της Ημέρας Μνήμης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή εκτυπώστε το σχέδιό σας και μοιραστείτε το με τον δικό σας μοναδικό τρόπο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *