Αόρατο κορίτσι NFT

Σχεδιάστε το δικό σας αόρατο κορίτσι NFT Artwork με δωρεάν πρότυπα NFT

Δημιουργήστε τη δική σας συλλογή Invisible Girl NFT Art με το online εργαλείο NFT Maker της Appy Pie

Το “αόρατο κορίτσι” NFT είναι στην πραγματικότητα ένα token που ονομάζεται “Disappearing Girl”. Ένα Invisible Girl NFT είναι ένα κουπόνι ERC-721 που μπορείτε να αγοράσετε, να πουλήσετε, να ανταλλάξετε ή να συλλέξετε. Μπορείτε να τα μεταφέρετε σε άλλη διεύθυνση και να τα χρησιμοποιήσετε σε παιχνίδια. Όπως ένα κρυπτονόμισμα, τα NFTs του Invisible Girl είναι αποκεντρωμένα και αποθηκεύονται σε ένα πορτοφόλι. Δεν υπόκεινται σε καμία κυβέρνηση ή κεντρική αρχή.

Η δημιουργία των δικών σας έργων τέχνης είναι τώρα πιο εύκολη από ποτέ και το καλύτερο είναι ότι είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Το Appy Pie’s NFT Creator είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν τα δικά τους Invisible Girl NFTs με τους δικούς τους ατομικούς χαρακτήρες και να μοιραστούν τις δημιουργίες τους με τον κόσμο. Μπορείτε να διαλέξετε τον δικό σας χαρακτήρα, καθώς και να προσαρμόσετε το χρώμα, το μέγεθος, τα στρώματα και άλλες επιλογές. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ένα χρώμα φόντου, να αλλάξετε τη θέση του χαρακτήρα σας (σε σχέση με το φόντο) και να προσθέσετε emojis της επιλογής σας!

Γιατί να επιλέξετε την Appy Pie Design για να δημιουργήσετε μια συλλογή από Invisible Girl NFT;

Το Appy Pie Design είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα δημιουργίας έργων τέχνης NFT για καλλιτέχνες NFT. Έχουμε μια πολύ μεγάλη κοινότητα καλλιτεχνών του NFT και τεράστια επισκεψιμότητα. Έτσι, είμαστε το καλύτερο μέρος για να αποκτήσετε μεγαλύτερη έκθεση για το έργο τέχνης σας.

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνετε μέρος του μέλλοντος! Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία NFT θα αντικαταστήσει τις φυσικές κάρτες συναλλαγών. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη δημιουργία της δικής σας συλλογής.

Αποκτήστε την πιο πρόσφατη έκδοση του Appy Pie Design με νέα χαρακτηριστικά που προστίθενται κάθε εβδομάδα. Ελέγξτε τα τελευταία χαρακτηριστικά παρακάτω και απολαύστε μια απίστευτη εμπειρία δημιουργώντας τη δική σας προσαρμοσμένη συλλογή έργων τέχνης Invisible Girl NFT:

  • Απίστευτη μηχανή 3D για να δείτε το έργο σας Invisible Girl NFT σε πραγματικό χρόνο
  • Σχεδιάστε με έναν άπειρο καμβά για να δημιουργήσετε όμορφα σχέδια χωρίς κανένα περιορισμό
  • Χρησιμοποιήστε πολλαπλές στρώσεις για να δημιουργήσετε απίστευτα εφέ και λεπτομέρειες στο έργο σας.
  • Χρησιμοποιήστε το εργαλείο πλέγματος για να δημιουργήσετε τέλεια σχήματα, γραμμές και άλλες λεπτομέρειες για το έργο σας.
  • Εισάγετε εικόνες από το ρολό της κάμεράς σας ή χρησιμοποιήστε το κουμπί εισαγωγής για να ενσωματώσετε τις δικές σας εικόνες στα σχέδιά σας.
  • Χρησιμοποιήστε ένα ευρύ φάσμα εργαλείων σχεδίασης, όπως μολύβι, γόμα, πινέλα και άλλα, για να δημιουργήσετε λεπτομερή και υψηλής ποιότητας NFT Design
  • Απλό και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας, χωρίς περιττές λειτουργίες
  • Στην πλειονότητα των συμβάσεων NFT, είναι δυνατή η δημιουργία μόνο μιας NFT. Το συμβόλαιό μας σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα ή περισσότερα κουπόνια NFT, απλά ορίζοντας το ποσό των κουπονιών που μπορούν να δημιουργηθούν.

Πώς να δημιουργήσετε το δικό σας Invisible Girl NFT Artwork σε 3 βήματα;

Το Appy Pie Design είναι μια υπέροχη πλατφόρμα που σας βοηθά να δημιουργήσετε οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε. Κάνει επίσης την πώληση πραγματικά διασκεδαστική και εύκολη. Εδώ είναι η απλή διαδικασία βήμα προς βήμα για να δημιουργήσετε το δικό σας προσαρμοσμένο έργο τέχνης Invisible Girl NFT σε 3 εύκολα βήματα:

  1. Επιλέξτε ένα πρότυπο

    Το Appy Pie Design είναι μια πλατφόρμα DIY drag-and-drop. Όπως μπορείτε να δείτε, τα πρότυπα NFT μας είναι αρκετά εύκολα στη χρήση. Επομένως, το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε ένα πρότυπο NFT Invisible Girl.

  2. Προσαρμόστε το έργο τέχνης σας

    Προσαρμόστε κάθε στοιχείο του επιλεγμένου σας έργου τέχνης Invisible Girl NFT με το ισχυρό εργαλείο προσαρμογής μας. Αλλάξτε το κείμενο, προσθέστε κείμενο ή/και αλλάξτε γραμματοσειρές, αλλάξτε το χρώμα και το μέγεθος του κειμένου, προσθέστε σχήματα και επίπεδα και μετακινήστε στοιχεία.

  3. Προεπισκόπηση και δημοσίευση

    Κάντε κλικ στο κουμπί “Generate NFT Artwork” και αποκτήστε το Invisible Girl NFT artwork σας με λίγα κλικ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *